BreakFast MinDa

Listen it! This song will fresh u back my dear! adakalanya kita merasa sakit dan terjatuh, namun percayalah, peluang untuk bangkit akan selalu ada!

saya terfikir, tak salah kan untuk kita berubah kepada yang lebih baik? dan lahir sebgai insan yang lebih baik...yup,the reality is  kekuatan sangat diperlukan. saya pernah dimarah kerana melakukan sesuatu yang sangat tidak patut. hakikatnya, saya memang buat silap. tapi saya akhirnya belajar dari silap saya.

putus cinta? saya pasti ramai yang mengalaminya. saya juga begitu. sama ada kita suka pada seseorang yang tidak pernah memandang kita...atau suka pada orang yang mempermainkan kita...atau suka namun diabaikan! argh...sedihnya! tapi, renungkan kembali......hanya orang yang pernah merasai kegagalan cinta sahaja merasai erti cinta yang sebenar. bukankah hebat? kita masih gah berdiri walaupun di hati kita penuh duri. nah, buktinya kita seorang yang KUAT! jadi, never give up!

Ini bukan bergantung pada manusia sahaja, Tuhan juga cinta kita bukan? melakukan kesalahan, dan akhirnya seolah-olah berlaku curang kepadaNya. .. jadi, peluang untuk bertaubat sentiasa terbuka. Renungkan untuk awak dan saya....(",)

No comments:

Post a Comment